Partnerit

 

Education and Labour – projektikoordinaattori, Puola

Tutkimus- ja kehittämiskeskus ”Education and Labour” toimii aktiivisesti seuraavilla aloilla: koulutus, tutkinnot, ammattitaitovaatimukset, opetussuunnitelmat, koulutus standardit, koulutustodistukset, tutkimukset ja tutkimusten valmistelut.

Työtä tehdään yhdessä pienien ja keskisuurien yritysten, työvoimaviranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa luomalla uusia työpaikkoja.

Yhteyshenkilö: Michał Butkiewicz

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hiszpania

 

Fundación Equipo Humano, Espanja

Fundación Equipo Humano organisaatio järjestää henkilöstöhallinnon palveluja sekä yksityisille että kunnallisille yrityksille. Yritys osallistuu henkilöstön kehittämisprojekteihin monialaisesti. Fundación Equipo Humano’n toiminta alkoi konsultointi yrityksenä ja on laajentunut 2010 luvulla sosiaalisen yrityksen suuntaan. Yritys on voittoa tavoittelematon ja panostaa tällä hetkellä johtamiskoulutukseen henkilöstön hyvinvoinnin lisääjänä. Koulutuksen keskiössä ovat työelämään palaavat henkilöt.

Yhteyshenkilö: Cécile Sauvage

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Institute for Sustainable Technology – National Research Institute, Puola

ITeE-PIB on valtion omistama tieteellinen tutkimuslaitos, perustettu 1986. Innovative Economy Centre on erillinen osa tutkimuslaitosta, jossa erityisesti keskitytään kehittämään monipuolisia jatko- ja aikuiskoulutuksen teoreettisia ja menetelmällisiä sisältöjä. Laitos suunnittelee aikuisopiskelijoille tarkoitettuja opetus- ja koulutuspaketteja. Perustana näille on eurooppalainen ja kansallinen koulutuksen viitekehys, sekä innovatiivinen modulaarinen opetuksen järjestely. Laitos ylläpitää ja luo yhteistyötä eurooppalaisiin verkostoihin (Polish and European Network for Modular Education) ja on jäsen useissa eurooppalaisissa yhdistyksissä; EAEA, IGIP, EVBB. Yhteistyötä tehdään ammatillisten koulujen, korkeakoulujen ja yritysten kanssa.

Yhteyshenkilö: Katarzyna Skoczylas

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Flaga Finlandii

 Espoon seudun koulutuskuntayhtymä, Omnia – Suomi

 

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä, Omnia tarjoaa ammatillista koulutusta 11 toimipisteessä Espoon alueella. Koulutuskuntayhtymään kuuluu kolme kaupunkia; Espoo, Kirkkonummi ja Kauniainen. Omnia on yksi suurimmista toisen asteen ammatillista koulutusta järjestävistä oppilaitoksista Suomessa, opiskelijoita on yli 10’000 ja henkilökuntaakin yli 700. Omnian opiskelijat ovat sekä aikuisia että nuoria – osa peruskoulupohjaisia, osa ylioppilastutkinnon suorittaneita. Omniassa on mahdollisuus suorittaa yli 20 eri perustutkintoa sekä useita ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Opiskelumuodot vaihtelevat; opiskelija voi valita oppisopimuskoulutuksen, työpajat tai laajennetun työssäoppimisen perinteisen luokkaopetuksen sijaan. Omnia on tunnettu innovatiivisista opetusmenetelmistään ja ECVET asiantuntijuudestaan.


Yhteyshenkilö: Maarit Saarenkylä, Seija Heikkinen,

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.